Vloeronderhoud

Specialistisch vloeronderhoud

Als schoonmaakbedrijf gespecialiseerd in dagelijks onderhoud hebben we nog een specialisme en dit is Vloeronderhoud. Aangezien wij van mening zijn dat je als specialist niet overal even goed in kan zijn hebben wij ons beperkt tot een aantal vloeren waarbij we veel verstand van zaken hebben.

Vloeronderhoud met jarenlange ervaring

De specialistische vloeren zijn de moderne PVC vloeren alsmede het veelvuldige gebruikte Linoleum en Marmoleum. PVC vloeren worden steeds meer gelegd in onderwijsinstellingen en in de zorgsector vanwege het wat minder intensieve onderhoudsschema wat erbij hoort. In tegenstelling tot Linoleum en Marmoleum wat een intensiever onderhoud nodig heeft om het in orde te houden en de levensduur te verlengen. Toch heeft ook de PVC vloer periodiek onderhoud nodig om deze goed schoon te houden en ook de levensduur te verlengen.

Waarom kiezen voor ons?

Duidelijkheid

Van te voren duidelijkheid over werkprocessen, middelen en materialen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Transparantie

Transparante berekening effectieve schoonmaaktijd en tarieven, u weet waarvoor u betaalt.

Milieuvriendelijk

Wij gebruiken uitsluitend milieuvriendelijke producten om vervuiling tegen te gaan. We vinden het klimaat namelijk belangrijk.

Kennismaking

Benieuwd naar wie wij zijn en wilt u kennis maken? Dit kan geheel vrijblijvend en kostenloos.

Altijd goed schoon, scheelt hoge kosten

Een goede vloer is een grote investering en levensduur is hierbij van belang om een goed rendement uit uw investering te halen. Nog te vaak zien we dat wij erbij geroepen worden als het al te laat is. De vloer is sterk vervuild, geschrobd met verkeerde middelen of er is ondeskundig een coating (was) op aan gebracht. Om een vloer dan weer terug op orde te brengen is een tijdrovende klus en vaak ook een een hogere kostenpost.

Advies op het gebied van vloeronderhoud

Bij de klanten waar we het dagelijks schoonmaakonderhoud uitvoeren geven we ook altijd een advies op het gebied van vloeronderhoud. Geheel vrijblijvend maar duidelijk omschreven met de voor en nadelen. Daarnaast voeren we ook vloeronderhoud uit bij onderwijsinstellingen en bedrijven waar wij het dagelijkse onderhoud niet uitvoeren.

Vrijblijvend adviesgesprek

Na een geheel vrijblijvend adviesgesprek en eventuele offerte is de keuze aan u om ervoor te kiezen uw vloer weer up to date te brengen en te houden.
Met ons advies kan de levensduur van uw vloer aanzienlijk verlengd worden en stelt u zodoende een hoge investering in een nieuwe vloer vele jaren uit.
Ondertussen heeft u een vloer die schoon en goed onderhouden is.

 • Uw vloeronderhoud, onze zorg!
 • Schoonmaakbedrijf Waalre levert vloeronderhoud op maat.
 • Specialistisch vloeronderhoud mbt tot PVC, Linoleum en Marmoleum vloeren.
 • Van eenmalige projecten tot een compleet onderhoudsplan gedurende het jaar uitgevoerd door specialisten met verstand van zaken en kennis van materialen.
 • Duidelijkheid gaat voor alles bij Schoonmaakbedrijf Waalre. Daarom maken we vooraf glasheldere afspraken over onze dienstverlening:
 • Vrijblijvende, gratis kennismaking
 • Methodische inventarisatie van uw eisen en wensen
 • Inventarisatie huidige staat van de vloer
 • Transparante berekening effectieve schoonmaaktijd en tarieven
 • Gespecificeerde offerte en rekening
 • Vakkundige, vaste medewerkers
 • Milieuvriendelijke middelen en materialen
 • Duidelijkheid over werkprocessen, middelen en materialen

Geeft dit u stof tot nadenken? Schoonmaakbedrijf Waalre in de Regio Eindhoven denkt graag me u mee! Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.