Facilitaire Diensten

Kwaliteit; Meten is Weten!

In de schoonmaakbranche is het gebruikelijk dat er laag of hoog frequent keuringen worden uitgevoerd om te zien of de geleverde dienst conform de ingekochte dienst is. Als alles tot tevredenheid is levert dit geen problemen op.

Maar wat als u als klant van een schoonmaakbedrijf niet tevreden bent en het schoonmaakbedrijf zelf het tegenovergestelde vind?

Jarenlange ervaring

Met ruim 40 jaar ervaring in de schoonmaakbranche is Nico Jordaan ondertussen een expert op het gebied van het lezen, implementeren, begrijpen en uitvoeren van schoonmaak werkprogramma’s. Hij begrijpt de doelstelling van een werkprogramma en ziet veelal ook direct de struikelblokken die eventueel kunnen ontstaan. Is het dagelijkse of periodieke werk wel / niet uitgevoerd, is het uitgevoerd conform wat men mag verwachten met een goed resultaat? Op zulke en meer van dit soort vragen krijgt u een deskundig en verhelderend antwoord.

Waarom kiezen voor ons?

Duidelijkheid

Van te voren duidelijkheid over werkprocessen, middelen en materialen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Transparantie

Transparante berekening effectieve schoonmaaktijd en tarieven, u weet waarvoor u betaalt.

Milieuvriendelijk

Wij gebruiken uitsluitend milieuvriendelijke producten om vervuiling tegen te gaan. We vinden het klimaat namelijk belangrijk.

Kennismaking

Benieuwd naar wie wij zijn en wilt u kennis maken? Dit kan geheel vrijblijvend en kostenloos.

Objectief gesprek

Heeft u behoefte aan een objectief gesprek en neutrale kwaliteitsmeting om tot een goed en verhelderend gesprek met uw huidige schoonmaak leverancier te komen? Nico Jordaan kan u hierbij helpen. Met zijn specialistische vakkennis op het gebied van dagelijks schoonmaakonderhoud en Vloeronderhoud haalt u een specialist in huis die verstand van zaken heeft en daarnaast een objectief oordeel kan geven over de schoonmaak uitvoering.
Met zijn bevindingen kunt u een constructief gesprek aangaan met u schoonmaak leverancier en kan het u wellicht weer een dure aanbesteding schelen.

Opleidingen en Examens

Als expert in de schoonmaakbranche is Nico Jordaan verbonden als Landelijk Examinator aan RAS voor kandidaten die het Basis Diploma Schoonmaakonderhoud (RAS) of Vloeronderhoud willen halen.
Na een opleiding door een opleidingsinstituut worden deze kandidaten getoetst op Vakkennis, Werkmethodes, Inzicht en Ergonomie.

Op deze manier verzekerd de schoonmaakbranche zich ervan over voldoende medewerkers te bezitten die op een volwassen manier het Vak van Schoonmaker kunnen invullen. Nico Jordaan is al ruim 20 jaar als examinator actief in deze processen en bezit naast vakkennis ook over ruim voldoende mensenkennis om kandidaten tijdens het examen op een juiste manier te begeleiden om tot een juist resultaat te komen.

Om een examen te voltooien dient men uiteraard eerst opgeleid te worden.
Nico Jordaan werkt samen met een opleidingsinstituut waar dit mogelijk is en waar kandidaten op de juiste manier worden opgeleid. Niet alleen om het diploma te behalen maar juist als doelstelling om het geleerde ook daadwerkelijk in de praktijk te brengen. Opleiden is een manier om op de juiste wijze te kunnen werken en geen middel om een diploma te behalen.

Neem contact op

Geïnteresseerd in een van bovenstaande diensten ?
Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een verhelderde ontmoeting. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.