Schoonmaakbedrijf Waalre

Een schoon binnenmilieu

Een schoon en hygiƫnisch binnenmilieu is een voorwaarde voor een gezond werkklimaat. Schoonmaakbedrijf Waalre is er voor het MKB en onderwijsinstellingen in Waalre om deze voorwaarde in te vullen. Wij kunnen voor elk MKB bedrijf en elke onderwijsinstelling in Waalre alle wensen op het gebied van schoonmaak vervullen. Wij leveren uitsluitend maatwerk. Dat wil zeggen dat wij onze werkzaamheden altijd plannen overeenkomstig uw wensen.

Dagelijkse schoonmaak en specialistische onderhoud

Wij verzorgen zowel de dagelijkse schoonmaak als specialistische reiniging en onderhoud.
Onder de dagelijkse werkzaamheden vallen het reinigen van sanitaire voorzieningen, stoffen en stofzuigen, legen van prullenbakken, opruimen van afval buiten, etc.

Specialistisch onderhoud betreft vaak veel of grote oppervlakten. Vaak vindt dit specialistisch schoonmaakwerk minder frequent plaats en is er sprake van hardnekkige vervuiling die moeilijker te verwijderen is. Juist dan is oog voor detail onmisbaar.
De specialistische reiniging heeft betrekking op;

 • Glasbewassing;
 • Graffitiverwijdering;
 • Gevelreiniging;
 • Onderhouden en conserveren van vloeren;
 • Jaarlijkse grote schoonmaak van terreinen en gebouwen.

Schoonmaakbedrijf Waalre

Gevelreiniging uit laten voeren?

De entree is het eerste dat de bezoekers zien bij een bezoek aan uw bedrijf. Periodiek professionele gevelreiniging uit laten voeren is daarom zeker aan te raden. Informeer vrijblijvende naar de mogelijkheden van gevelreiniging.

Glasbewassing

Als schoonmaakbedrijf zijn wij ook bedreven in glasbewassing. Zo kunt u alle schoonmaak klussen bij een partij onderbrengen. Wel zo gemakkelijk. Wij bieden u graag een scherpe offerte aan voor glasbewassing bij u in de omgeving Waalre.

Wat kan u van ons schoonmaakbedrijf verwachten?

Elk bedrijf en elke organisatie in Waalre is anders en ook elke werkdag verloopt anders. De schoonmaak mag letterlijk en figuurlijk niet in de weg lopen. Daarom stellen wij u wensen graag centraal. Daarom is ons aanbod niet in een woord te vatten:

 • vrijblijvende, gratis kennismaking;
 • methodische inventarisatie van uw eisen en wensen;
 • startdocument met werkprogramma en mogelijke aanvullende diensten;
 • transparante berekening effectieve schoonmaaktijd en tarieven;
 • gespecificeerde offerte en rekening;
 • vakkundige, vaste medewerkers;
 • milieuvriendelijke middelen en materialen;
 • duidelijkheid over werkprocessen, middelen en materialen.

Oog voor mens en milieu

Schoonmaken kan alleen als er aandacht is voor mens en milieu. Dat geldt zowel voor onze klanten in Waalre als voor ons. Wij gebruiken daarom alleen middelen en materialen die veilig zijn en ecologisch verantwoord. Dat geldt uiteraard ook voor de specialistische schoonmaak zoals gevelreiniging en glasbewassing.

Schoonmaakbedrijf met kwaliteitsgarantie

Om de kwaliteit te garanderen gebruiken wij het door de Vereniging Schoonmaak Research ontwikkelde DKS(Dagelijks controle Systeem). Hiermee kan op elke werkvloer in Waalre direct inzicht worden verkregen in de situatie (herkenning diverse soorten vuil en mate van vervuiling) en de kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden.

Meer weten?

Er zijn vele schoonmaakbedrijven in Waalre en omstreken actief, maar bent u op zoek naar net dat ene bedrijf dat niet alleen verstand heeft van schoonmaken, maar ook echt hart voor de zaak heeft, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons enthousiaste en deskundige team van medewerkers staat in Waalre voor u klaar. Vul het contactformulier op onze website in of bel ons.