Vloerreiniging

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf?

Specialistisch onderhoud draagt bij aan het behoud van uw pand. Ook vloerreiniging hoort daar bij. Dit is precies waar Schoonmaakbedrijf Waalre haar handen voor uit de mouwen steekt. Van raam/ glasbewassing, gevelreiniging, vloerreiniging tot vloeren conserveren. Op die manier bent u verzekerd van een langere levensduur van uw pand en een verzorgde, frisse uitstraling die uw bezoekers een positieve indruk zal geven. Woont u in Eindhoven of omgeving en heeft u interesse? Vraag dan eens naar de mogelijkheden.

Schoonmaak op maat

Elk bedrijf en elke werkdag is anders. Schoonmaakbedrijf Waalre levert ook in Eindhoven diensten op maat. Wij kijken naar uw situatie, de ruimten en stellen uw individuele schoonmaakwensen – en eisen daarbij centraal. Iedere dag opnieuw. Zijn er onverwachte situaties? Ook daar spelen wij met onze flexibele werkwijze uiteraard op in. Heeft u specifieke wensen op het gebied van vloeren conserveren of lino conserveren? Gewoon een kwestie van duidelijke afspraken maken en met elkaar blijven communiceren. U kent ons, wij kennen u. Wij hechten ook bij vloerreiniging waarde aan het opbouwen van een goede band met onze klanten. Dit werkt makkelijker, prettiger en efficiĆ«nter!

Vloerreiniging

Specialistische vloerreiniging

Specialistische vloerreiniging is ons vak. Zeker bij vloeren conserveren is het belangrijk dat dit door een professioneel schoonmaakbedrijf wordt gedaan. Heeft u een linoleum vloer aangeschaft? Dan wilt u hier natuurlijk het liefst zo lang mogelijk plezier aan kunnen beleven. Met een dergelijke vloer kan een levensduur van minstens 30 jaar worden behaald, mits u ervoor kiest om het lino te conserveren en regelmatig onderhoud te laten plegen. Ons schoonmaakbedrijf stelt voor u de gebruiksfrequentie van de vloer vast en stellen een onderhoudsplan op maat voor u op. Ook lino conserveren laat u met een gerust hart aan ons over!

Uw schoonmaak, onze zorg

Schoonmaakbedrijf Waalre levert schoonmaakdiensten op maat in de regio Eindhoven. Naast specialistische vloerreiniging profiteert u bij ons onder meer van:

  • Ook voor advies op het gebied van vloerreiniging
  • Professionele, betrouwbare medewerkers
  • Wij streven naar 100% klanttevredenheid
  • Milieuvriendelijke producten en technieken
  • Scherpe tarieven

Contact opnemen

Woont u in de regio Eindhoven en bent u op zoek naar een professioneel, betrouwbaar schoonmaakbedrijf dat bijdraagt aan de algehele indruk van uw bedrijfspand? Schakel dan Schoonmaakbedrijf Waalre in voor specialistische vloerreiniging. Voor een offerte of het maken van een afspraak voor vloerreiniging belt u ons op telefoonnummer: 040-2134095.