Schoonmaakbedrijf Veldhoven

Voor elke vorm van periodieke reiniging

Alle mkb bedrijven en alle onderwijsinstellingen in Veldhoven kunnen bij ons schoonmaakbedrijf terecht voor zowel de dagelijkse schoonmaak als de meer specialistische reinigingswerkzaamheden als gevelreiniging en glasbewassing.

Wij zijn gespecialiseerd in het topstrippen of volledig renoveren van Linoleum en het schrobben van bijvoorbeeld sanitaire vloeren waarbij de voegen weer als nieuw worden en urinestank tot het verleden behoort. Hiervoor hebben wij een bijzondere procedé ontwikkelt waarmee wij ons echt onderscheiden van andere schoonmaakbedrijven. Is uw bedrijf of organisatie gevestigd in Veldhoven, dan laten wij u graag, in de vorm van een pilot en geheel kosteloos, kennismaken met deze werkwijze.

Bijzonder schoonmaak; glasbewassing, gevelreiniging en meer…

Specialistisch schoonmaakwerk gebeurt niet elke dag en heeft vaak betrekking op grote oppervlakten. Dat vraagt oog voor detail en kennis van zaken (o.a. herkenning diverse soort vuil en mate van vervuiling). Denk hierbij aan:

  • Onderhouden en conserveren van vloeren;
  • Glasbewassing;
  • Gevelreiniging;
  • Graffitiverwijdering;
  • Jaarlijkse grote schoonmaak van terreinen en gebouwen.

Schoonmaakbedrijf Veldhoven

Uw schoonmaakbedrijf voor dagelijkse schoonmaak en maatwerk

Onder het dagelijkse schoonmaakwerk vallen de activiteiten die frequent moeten worden uitgevoerd, zoals het reinigen van sanitaire voorzieningen, het stoffen en stofzuigen, het legen van prullenbakken en het opruimen van afval binnen en buiten, etc.

Zowel de dagelijkse als de meer specialistische schoonmaak dragen bij aan een schoon en hygiënisch binnenmilieu en derhalve aan een gezond binnenklimaat. Regelmatige schoonmaak draagt ook bij aan het behoud van uw gebouwen. Dat geldt ook voor de gebouwen in Veldhoven. Gevelreiniging, glasbewassing en vloeronderhoud draagt allemaal bij aan de indruk dat uw bedrijf achterlaat bij uw bezoekers.

Schoonmaakbedrijf met kwaliteitsgarantie

Voor onze kwaliteitsborging hanteren wij het door de Vereniging Schoonmaak Research ontwikkelde DKS(Dagelijks Kontrole Systeem) waarmee wij op de werkvloer in elk bedrijf en in elke onderwijsinstelling in Veldhoven direct inzicht hebben in de situatie en de kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden. Maar misschien belangrijker nog dan het gebruik van een (schoonmaak) kwaliteitssysteem is dat wij in Veldhoven werken met een team van enthousiaste en deskundige schoonmakers.

Schoonmaak die past bij u

Uw medewerkers moeten hun werk kunnen doen zonder gehinderd te worden door de schoonmaak. Elk bedrijf en elke organisatie in Veldhoven is anders georganiseerd en kent een eigen specifiek dagindeling. Daar passen wij ons graag bij aan. Uw wensen en eisen staan dan ook centraal in ons aanbod.

Geïnteresseerd in onze schoonmaakdiensten?

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen of meer informatie over het schoonmaken van uw gebouwen en werkruimtes in Veldhoven, of bent u op zoek naar een gerenommeerd schoonmaakbedrijf in Veldhoven en omstreken, neem dan contact op middels het contactformulier op onze website of bel ons. U kunt ons daarnaast ook inschakelen voor specialistische reinigingsklussen zoals gevelreiniging, glasbewassing en vloerreiniging.