Schoonmaakbedrijf Valkenswaard

Schoonmaak die bij u past

Elk bedrijf en elke organisatie in Valkenswaard is anders georganiseerd, heeft andere werkprocessen en heeft een eigen specifiek dag- en / of nachtritme. Het is voor u van groot belang dat de werkzaamheden in uw bedrijf of organisatie niet worden verstoord door de aanwezigheid van schoonmakers en schoonmaakwerkzaamheden. Als schoonmaakbedrijf in Valkenswaard staan wij u hierin volledig tot uw dienst. Voor de organisatie van de schoonmaak is uw planning onze planning. Uw wensen en eisen staan voor ons dan ook centraal in ons aanbod.

Periodieke reiniging

De schoonmaak kan worden ingedeeld in activiteiten die regelmatig moeten gebeuren zoals het reinigen van sanitaire voorzieningen, het stoffen en stofzuigen, het legen van prullenbakken en het opruimen van afval binnen en buiten, etc., en meer specialistische reinigings- en onderhoudswerkzaamheden.

Specialistische reiniging, glasbewassing, gevelreiniging en meer

  • Onderhouden en conserveren van vloeren;
  • Glasbewassing;
  • Gevelreiniging;
  • Graffitiverwijdering;
  • Jaarlijkse grote schoonmaak van terreinen en gebouwen.

Schoonmaakbedrijf Valkenswaard

Specialistisch schoonmaakwerk is vaak omvangrijker en wordt slecht eens in de zoveel tijd uitgevoerd. Dat vraagt kennis van zaken en oog voor detail (o.a. herkenning diverse soort vuil en mate van vervuiling) zodat vooraf een passende aanpak kan worden geformuleerd. Ons schoonmaakbedrijf heeft deze kennis in huis.

Wij zijn gespecialiseerd in:

  • Het schrobben van bijvoorbeeld sanitaire vloeren ( hierbij worden de voegen weer als nieuw en behoort urinestank tot het verleden);
  • Het topstrippen of volledig renoveren van Linoleum.

Voor het topstrippen of volledig renoveren van Linoleum hebben wij een eigen methode ontwikkelt waarmee wij ons onderscheiden van andere schoonmaakbedrijven. Bent u gevestigd in Valkenswaard, dan laten wij u graag, gratis en vrijblijvend, kennismaken met deze werkwijze.

Gevelreiniging uit laten voeren

Wij voeren gevelreiniging en graffitieverwijdering uit voor onze klanten zodat uw bedrijfspand er weer verzorgd uit ziet en een goede eerste indruk achterlaat bij bezoekers. Informeer naar de mogelijkheden om ook bij uw bedrijf gevelreiniging uit te voeren.

Glasbewassing

Naast de reguliere schoonmaakdiensten hebben wij ook de kennis en ervaring in huis om de glasbewassing van uw ramen op ons te nemen. Wel zo prettig om alles bij een schoonmaakbedrijf onder te brengen. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor de glasbewassing in Valkenswaard en omgeving.

Binnenmilieu en werkklimaat verbeteren door de juiste schoonmaak

Wij zijn er van overtuigd dat zowel de dagelijkse als de meer specialistische schoonmaak bijdragen aan een schoon en hygiënisch binnenmilieu en derhalve aan een gezond werkklimaat. Dat geldt voor alle mkb bedrijven en alle onderwijsinstellingen in Valkenswaard. U kunt bij ons schoonmaakbedrijf terecht voor zowel de dagelijkse schoonmaak als de meer specialistische reinigingswerkzaamheden.

Schoonmaakbedrijf met kwaliteitswaarborg

Wij werken in Valkenswaard met een vast team van enthousiaste en deskundige schoonmakers en voor onze kwaliteitsborging hanteren wij het door de Vereniging Schoonmaak Research ontwikkelde DKS(Dagelijks Kontrole Systeem) waarmee wij op elke werkvloer in Valkenswaard grip hebben op de kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden.

Geïnteresseerd in onze schoonmaakdiensten?

Wilt u meer informatie over het schoonmaken van uw gebouwen en werkruimtes in Valkenswaard, of bent u op zoek naar een gerenommeerd schoonmaakbedrijf in de omgeving van Valkenswaard voor het uitvoeren van gevelreiniging, glasbewassing of vloeronderhoud, vul dan het contactformulier op onze website in of bel ons. Mailen mag ook.