Schoonmaakbedrijven

Een moeilijke keuze of toch niet?

Het valt niet mee te kiezen uit het enorme aanbod van schoonmaakbedrijven.
Wanneer u een keuze moet maken uit het aanbod van de verschillende schoonmaakbedrijven dan gaat u op zoek naar het schoonmaakbedrijf dat het beste bij u organisatie past, een schoonmaakbedrijf dat nagenoeg onzichtbaar zijn werk doet maar toch met tastbaar resultaat een bijdrage levert aan het werkklimaat in uw bedrijf. Een schoon en hygiënisch binnenmilieu is immer een belangrijke voorwaarde voor een gezond en aangenaam werkklimaat. Maar schoonmaken is vakwerk. Een goede professionele aanpak vereist vakkennis over soorten vuil en de mate van vervuiling als wel over de inzet van mensen en middelen. Of het nu gaat om de dagelijkse schoonmaak of de meer specialistisch schoonmaak.

Waarom een keuze voor Schoonmaakbedrijf Waalre?

Schoonmaakbedrijven moeten staan voor een professionele aanpak gekoppeld aan een oprechte belangstelling voor uw bedrijf of organisatie. Bij schoonmaakbedrijf Waalre zit deze koppeling in de genen en wij zijn daarom graag uw partner op het gebied van de schoonmaak voor het mkb en het onderwijs.

Kwaliteit en duurzaamheid

Schoonmaakbedrijven moeten kunnen inspelen op uw bedrijfscultuur, uw bedrijfsvoering, en de lokale omstandigheden. Dat betekent samen zoeken naar passende en duurzame oplossingen.
Kwaliteit betekent daarom voor ons in de eerste plaats de goede mensen op de juiste plek. Dagelijks werken onze schoonmaakkrachten gemotiveerd en succesvol aan een schone en hygiënische werkomgeving voor onze opdrachtgevers.

Schoonmakerbedrijven

Specialisatie

De sanitaire voorzieningen in een bedrijf geven een indruk die elke andere positieve indruk ongedaan kan maken. Bij intensief gebruik van de sanitaire voorzieningen is er al snel sprake van onhygiënische toestanden. Bij andere schoonmaakbedrijven ontbreekt vaak de know how om de hygiëne op een hoog niveau te houden. Voor het reinigen van sanitaire voorzieningen hebben wij een geheel eigen procedé ontwikkeld waarmee wij ons met zekerheid kunnen onderscheiden van andere schoonmaakbedrijven. Met dit procedé worden de tegelvoegen weer als nieuw en behoort urinestank tot het verleden. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Het nieuwe werken

Schoonmaakbedrijven moeten kunnen inspelen op het “nieuwe werken”.
Een telkens wisselende bezettingsgraad vraag een nieuwe en flexibele aanpak. Schoonmaakbedrijven moeten derhalve het “nieuwe werken” integreren in hun eigen bedrijfsprocessen. Schoonmaakbedrijf Waalre heeft deze slag reeds gemaakt.

Meer weten?

Heeft u moeite om een keuze te maken uit het aanbod van schoonmaakbedrijven. Vul dan het contactformulier op onze website in of bel ons. Wij informeren u graag over ons aanbod.