Schoonmaakbedrijf Helmond

Breed gespecialiseerd schoonmaakbedrijf

Zoekt u een schoonmaakbedrijf uit Helmond en omstreken? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Schoonmaakbedrijf Waalre is ook actief in Helmond. Wij hebben veel klanten in Waalre, Veldhoven, Valkenswaard, Eindhoven en Helmond. Ons specialisme is het schoonmaken van onderwijsinstellingen en de midden- en kleinbedrijven.

Afgestemde schoonmaak

Schoonmaakbedrijf Waalre komt bij u poetsen wanneer het u het beste uitkomt. Is dit tijdens, voor of na de kantooruren? Of komt het u het beste uit dat wij in het weekend schoonmaken? Geen probleem! Dit doen wij, zonder dat wij hier extra kosten voor rekenen. Bij onderwijsinstellingen ligt onze focus op de onderhoud van vloeren. Hetzij topstrippen of renoveren van linoleum of het reinigen van sanitaire vloeren. Uw vloeren zien er weer uit als nieuw nadat wij uw vloeren reinigen.

Schoonmaakbedrijf Waalre maakt wekelijks onderwijsinstellingen en bedrijven schoon in Helmond.

Uw specialist in Helmond

Schoonmaakbedrijf Waalre weet waarmee zij bezig is door de jarenlange ervaringen. Hierdoor weten wij de beste manier van schoonmaken voor elk materiaaltype. Ook beschikken wij over diverse specialisten in de schoonmaak uit Helmond en omgeving. Zij doen allemaal gedreven hun werk, omdat een schoon bedrijf voor zowel u als on voordelig is. Het kan namelijk als visitekaartje gezien worden voor zowel uw bedrijf als de onze.

Vrijblijvend advies

Als uw bedrijf in de buurt van Helmond ligt, dan kan Schoonmaakbedrijf Waalre bij u langskomen voor een gesprek. Wij bepalen in overleg met u wat de beste aanpak van schoonmaken is, zodat uw bedrijf tot de schoonste van Helmond behoort. Uiteraard kost een gesprek u niets, en bent u na het gesprek ook nergens toe verplicht.