MVO & Milieu

Zuiver werken in de schoonmaakbranche

Middelen en materialen zijn enorm belangrijk om goed schoon te kunnen maken. Maar het milieu telt bij Schoonmaakbedrijf Waalre ook mee. Ons schoonmaakbedrijf werkt met veilige, ecologisch verantwoorde onderhouds- en reinigingsmiddelen. Waar mogelijk, gebruiken we milieuvriendelijke en waterbesparende technieken bij de schoonmaak en reiniging, zoals microvezeldoeken.

Zo werken wij enkel met Ecoplastic afvalzakken en CleanAir stofzuigers van Crohill.

Het Ecoplastic is CO2 neutraal gecompenseerd en de CleanAir stofzuigers hebben een zeer hoge filtratie aangaande fijnstof. Weer een voorbeeld waaruit blijkt dat wij serieus met ons vak bezig zijn!

MVO en Milieu

Schoonmaakwerk is vooral mensenwerk

Uiteindelijk blijft schoonmaakwerk vooral mensenwerk. Daarom heeft Schoonmaakbedrijf Waalre hart voor haar medewerkers. Een ontevreden medewerker zult u bij ons niet gauw tegenkomen en dat is lang niet het geval bij alle schoonmaakbedrijven. Vraag het ze zelf maar eens!

Om het werken in de schoonmaaksector zo zuiver en transparant mogelijk te houden is Schoonmaakbedrijf Waalre tevens één van de ondertekenaars Code Verantwoordelijk Marktgedrag.

Kijk op www.codeverantwoordelijkmarktgedrag.nl voor meer informatie.

Geeft dit u stof tot nadenken? Schoonmaakbedrijf Waalre denkt graag met u mee!

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.