Glasbewassing

Een uitstekende uitstraling

Glasbewassing bepaalt mede het uiterlijk van uw pand. Goed glasonderhoud is een investering in het behoud van uw bedrijfspand. Glasbewassing draagt bij aan de uitstraling van uw bedrijf of organisatie. Glazenwassen is een vak voor specialisten.
Schoonmaakbedrijf Waalre beschikt over specialistische en toegewijd personeel met oog voor het vak. Het is van groot belang dat de glasbewassing regelmatig goed en grondig wordt gedaan. Onze gemotiveerde vakmensen zorgen er voor dat bij elke wasbeurt het glas, het houtwerk, de kozijnen en de waterslagen grondig worden schoongemaakt. Kortom glasonderhoud tot in de perfectie.

Voordelen glasbewassing

Een goede glasbewassing levert een aantal belangrijke voordelen op:

  • Behoud van ramen en kozijnen;
  • Tijdige onderkenning aantasting kozijnen en beschadigingen aan de gevel;
  • Betere licht doorlating.

Glasbewassing

Een goede glasbewassing draagt dus niet alleen bij aan de uitstraling van uw bedrijf, maar heeft ook invloed op het voorkomen van toekomstige grote herstel werkzaamheden en dus op het voorkomen van kosten voor ingrijpende renovaties als gevolg van verwaarlozing.
Een betere licht doorlating heeft een positieve invloed op het interne werkklimaat en daarmee op onze gezondheid en op ons functioneren. Een gebrek aan licht kan leiden tot een verminderde arbeidsproductiviteit.

Veiligheid boven alles

Vroeger werd praktische alle glasbewassing uitgevoerd met behulp van ladders. Dit was voor de glazenwassers niet zonder risico. Tegenwoordig worden veelvuldig de voorzieningen op of aan gebouwen of hoogwerkers ingezet en wordt gebruik gemaakt van telescoopstelen waardoor de veiligheid van de glazenwassers enorm is verbeterd. Ook schoonmaakbedrijf Waalre maakt voor de glasbewassing gebruik van de modernste methoden en technieken. Zo kunnen wij in elk pand alle ramen en kozijnen reinigen.

Kwaliteitszorg

Voor onze kwaliteitsborging hanteren wij het door de Vereniging Schoonmaak Research ontwikkelde DKS(Dagelijks Kontrole Systeem) waarmee wij grip hebben op de kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden. Veel belangijker dan het kwaliteitszorgsysteem is misschien wel dat wij uitsluitend werken met enthousiaste, goed opgeleid en deskundige schoonmakers. Ons schoonmaakbedrijf investeert veel in zijn medewerkers. Onze medewerkers krijgen alle ruimte om zich te bekwamen in het vak door het volgen van trainingen, opleidingen en stages. Daarnaast zorgt wij ervoor dat onze medewerkers altijd over voldoende middelen, materialen én tijd beschikken om hun werk goed te doen. Dat is pas een echte garantie voor kwaliteit.

Meer weten?

Wilt u meer weten over wat glasbewassing voor uw bedrijf of organisatie kan betekenen? Vul dan het contactformulier op onze website in of bel ons. Wij informeren u graag over ons aanbod.