Schoonmaakbedrijf Eindhoven

Schoonmaak in de omgeving Eindhoven

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf uit Eindhoven en omgeving? Schoonmaakbedrijf Waalre is actief in de regio Eindhoven. Ons bedrijf heeft veel klanten in Eindhoven en omliggende plaatsen. Wij zijn gespecialiseerd in het schoonmaken van MKB en onderwijsinstellingen. Naast de reguliere schoonmaak kunt ook bij ons schoonmaakbedrijf terecht voor diverse specialistische reinigingen zoals vloeronderhoud, glasbewassing en gevelreiniging.

Een gezond binnenklimaat

Alle werkgevers en werknemers in Eindhoven zijn gebaat bij een gezond binnenklimaat. Een schoon en hygiënisch binnenmilieu draagt in belangrijke mate bij aan een gezond binnenklimaat. Bent u in uw zoektocht naar schoonmaakbedrijven nog geen professioneel schoonmaakbedrijf in Eindhoven tegengekomen dat echt hart voor de zaak heeft? Maak dan kennis met onze organisatie. Wij kunnen u met talloze werkzaamheden van dienst zijn, waarbij uw wensen centraal staan. Er zijn veel schoonmaakbedrijven in Eindhoven, maar slechts weinigen zijn de schoonmaak zo toegedaan als wij. Als schoonmaakbedrijf leveren uitsluitend kwaliteit en monitoren ons zelf met het door de Vereniging Schoonmaak Research ontwikkelde DKS (Dagelijks Kontrole Systeem) waarmee wij op de werkvloer in elk bedrijf en in elke onderwijsinstelling in Eindhoven direct inzicht hebben in de situatie (herkenning diverse soort vuil en mate van vervuiling) en de kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden. Of het nu gaat om gevelreiniging, glasbewassing of vloeronderhoud, ons schoonmaakbedrijf staat altijd met een enthousiast en deskundig team van hardwerkende schoonmakers voor uw klaar.

Schoonmaak is maatwerk

De schoonmaak mag letterlijk en figuurlijk niet in de weg lopen. Elk bedrijf en elke organisatie in Eindhoven is anders en ook elke werkdag verloopt anders. U en uw medewerkers moeten dan ook ongehinderd door de schoonmaak hun gang kunnen gaan. Door uw wensen en eisen op het gebied van glasbewassing, vloerreiniging, gevelreiniging en overige schoonmaak centraal te stellen kunnen wij dit 100% waar maken. Wij bieden:

Wat kan ons schoonmaakbedrijf u bieden:

 • Vrijblijvende, gratis kennismaking;
 • Methodische inventarisatie van uw eisen en wensen;
 • Vakkundige, enthousiaste medewerkers in een vast team;
 • Startdocument met werkprogramma en mogelijke aanvullende diensten;
 • Transparante berekening effectieve schoonmaaktijd en tarieven;
 • Gespecificeerde offerte en rekening;
 • Een grote hoeveelheid aan schoonmaakdiensten, van vloerreiniging tot glasbewassing;
 • Milieuvriendelijke middelen en materialen;
 • Duidelijkheid over werkprocessen, middelen en materialen.

Schoonmaakbedrijf Eindhoven

Regulier en specialistische onderhoud (gevelreiniging, glasbewassing en vloeronderhoud)

Ons schoonmaakbedrijf verzorgt zowel de dagelijkse schoonmaak als de specialistische reiniging en onderhoud voor het MKB en Onderwijsinstellingen in Eindhoven. Onder de dagelijkse (schoonmaak) werkzaamheden vallen binnen de werkzaamheden die op reguliere basis worden uitgevoerd, zoals het stoffen en stofzuigen, het reinigen van sanitaire voorzieningen, legen van prullenbakken, opruimen van afval binnen en buiten, etc. Specialistisch schoonmaakwerk vindt minder frequent plaats en vaak is er sprake van meer hardnekkige vervuiling. Dit zou bijvoorbeeld gevelreiniging, glasbewassing of vloerreiniging kunnen betreffen. Ook is specialistisch onderhoud vaak omvangrijker of betreft het grote oppervlakten. Juist dan is oog voor detail de doorslaggevende factor voor ons schoonmaakbedrijf. Denk hierbij aan:

 • Onderhouden en conserveren van vloeren;
 • Glasbewassing;
 • Gevelreiniging;
 • Graffitiverwijdering;
 • Vloerreiniging en vloeren conserveren (lino conserveren);
 • Jaarlijkse grote schoonmaak van terreinen en gebouwen.

Meer weten over de schoonmaakdiensten in Eindhoven en omgeving?

Wilt u meer informatie over de schoonmaak van uw gebouwen en werkruimtes in Eindhoven, of wilt u graag gevelreiniging, glasbewassing lof vloeronderhoud laten uitvoeren? Vertrouw dan op ons gerenommeerde schoonmaakbedrijf in Eindhoven. Neem contact op middels het contactformulier op onze website of bel ons. Onze medewerkers staan voor u klaar om u een scherpe offerte te bieden en u verder te helpen.