Schoonmaakbedrijf Best

Schoonmaak op zijn Best

Bent u op zoek naar een gerenommeerd schoonmaakbedrijf in Best dan bent u bij ons schoonmaakbedrijf in Best aan het goede adres. Wij bieden de volgende schoonmaakdiensten:

 • Dagelijkse schoonmaak;
 • Specialistische reiniging en grote schoonmaak;
 • Een vast team van medewerkers;
 • Een bij uw bedrijf of organisatie passende planning;
 • Een specificatie van de primaire en mogelijke aanvullende diensten;
 • Transparante offerte, tarieven en facturen;
 • Een maatschappelijk verantwoorde inzet van mensen, middelen en materialen;

Primaire en secundaire werkzaamheden

Wij verzorgen zowel uw dagelijkse schoonmaak als uw meer specialistische reinigings- en onderhoudswerkzaamheden. Onder de primaire of dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden vallen het reinigen van sanitaire voorzieningen, het stoffen en stofzuigen, het legen van prullenbakken en het opruimen van afval binnen en buiten, etc.

Tot de specialistische schoonmaak rekenen wij:

 • Het onderhouden en conserveren van vloeren;
 • De glasbewassing;
 • De gevelreiniging;
 • Graffitiverwijdering;
 • Jaarlijkse grote schoonmaak van gebouwen en terreinen.

Schoonmaakbedrijf Best

Gevelreiniging

De gevel van uw bedrijfspand is het eerst dat uw klanten zien. Wij voeren gevelreiniging uit zodat de eerste indruk van uw bezoekende klanten positief is. Gevelreiniging is ook een goede oplossing wanneer er graffiti verwijdert moet worden. Informeer naar de mogelijkheden die wij als schoonmaakbedrijf bieden.

Glasbewassing professioneel uitgevoerd

De medewerkers van ons schoonmaakbedrijf zijn ook bedreven in glasbewassing. Door onze brede dienstverlening op het gebied van schoonmaak heeft u slechts 1 partij nodig, ongeacht uw specifieke wensen. Wilt u meer weten over glasbewassing? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Het meer specialistische reinigings- en onderhoudswerk kenmerkt zich door een lage frequentie en een relatief grote omvang. Het is te vergelijken met grote voorjaarsschoonmaak van vroeger. Vanwege de vaak niet geringe omvang vraagt dit werk om kennis van zaken (o.a. herkenning diverse soort vuil) en oog voor detail (mate van vervuiling) zodat vooraf een passende schoonmaakaanpak kan worden geformuleerd.

Wij zijn als een van de weinige schoonmaakbedrijven in Best gespecialiseerd in:

 • Het topstrippen en / of volledig renoveren van Linoleum.
 • Het schrobben van bijvoorbeeld sanitaire vloeren (hierbij worden de voegen weer als nieuw en behoort urinestank tot het verleden) volgens een speciaal in eigen huis ontwikkeld proced├ę. Bedrijven en organisaties in Best kunnen, bij wijze van proef , gratis en vrijblijvend, kennismaken met deze werkwijze.

Een gezond werkklimaat

Alle bedrijven en organisaties in Best zijn gebaat bij een gezond werkklimaat. Een schoon en hygi├źnisch binnenmilieu draagt hieraan in belangrijke mate bij.

Passende schoonmaak en passende planning

Omdat elk bedrijf en elke organisatie in Best anders is (gebouwen, organisatie, werkprocessen, etc.) en ook elke werkdag anders verloopt richten wij als schoonmaakbedrijf onze planning in naar de uwe.

Ons schoonmaakbedrijf staat voor kwaliteit

De kwaliteit van ons schoonmaakbedrijf is bij ons geborgd zoals het hoort in een kwaliteitszorgsysteem. Wij hebben daarmee grip op alle werkzaamheden op elke werkvloer in Best. De grondslag voor kwaliteit is echter gelegen in het feit dat wij met een vast team van enthousiaste en deskundige schoonmakers werken. Of het nu gaat om de dagelijkse schoonmaak of specialistische schoonmaak zoals gevelreiniging of glasbewassing, bij ons schoonmaakbedrijf bent u aan het juiste adres.

Interesse in onze schoonmaakdiensten?

Wilt u meer informatie over het schoonmaken van uw werkruimtes in Best, vul dan het contactformulier op onze website in. Onze medewerkers helpen u graag verder en maken graag vrijblijvende offerte voor u op.